Hotel Stratos is gebouwd in 1988 volgens de traditionele architectuur van Samos en is dit jaar vernieuwd om aan de eisen van onze gasten te voldoen

Book Now

 

 

Het hotel is gelegen in een vredige en rustige buurt in het centrum van het dorp Pythagorion, slechts "een trapje" verwijderd van het handelscentrum, van de pittoreske kleine haven en het strand. Bovendien ligt het hotel op nauwelijks 2 km verwijderd van het vliegveld en 12 km van het stadje Samos waar onder meer de belangrijkste haven en het ziekenhuis van het eiland zijn.

 

 

 

 

 

Het hotel is voorzien van 25 comfortabele, gezellige en nette kamers. Alle kamers zijn verzorgd ingericht en zodanig uitgerust om u een aangenaam en ontspannend verblijf te verzekeren. Alle kamers hebben een balkon met uitzicht, toilet, airconditioning en koelkast.

 

 

 

 

We zijn er van overtuigd dat de sympathieke en gastvrije sfeer in Hotel Stratos, in combinatie met het vriendelijk en professioneel personeel, u een interessant en aangenaam verblijf kan garanderen op het mooie eiland Samos.

 

 

 

Pythagorion, Samos 83103 Griekenland

Tel. +30-22730-61880, Fax +30-22730-61881

E-mail:

 

W3C Valid xHTML 1.0
 
W3C Valid CSS
   
INTERNETtravel